Te koop

Appartement
Waregem

Referentie
2018-001-1.3
€ 395.000

Residentie ALBATROS te Waregem - prachtig appartement van 139 m² + zonnig terras van 19,6 m²

Dit appartement bevindt zich in residentie Albatros, gelegen in de Keukeldam. Residentie Albatros bestaat uit 16 appartementen waarvan reeds 10 appartementen bewoond zijn. De Grote Markt van Waregem bevindt zich op wandelafstand.

Dit prachtig appartement van 139 m² bevindt zich op het 1ste verdiep.  Een super grote troef van dit appartement is het feit dat het over een ZUID georiënteerd terras beschikt van 19,6 m². 

Zodra u binnenkomt, ervaart u hoe lichtrijk en zonnig dit appartement is. U wordt er werkelijk helemaal optimistisch van. De leefruimte is 1 grote ruimte met een open ingerichte keuken, eetplaats en salon. In de ruime inkomhal bevindt zich het apart gastentoilet en berging waar alle technieken terug te vinden zijn, en waar u uw wasmachine en droogkast kan plaatsen. Dit appartement beschikt over 2 grote slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft ook een douchekamer met wastafel.  De tweede slaapkamer heeft ook een badkamer met inloopdouche, wastafel en nachttoilet. 

In de vraagprijs is de VERDERE AFWERKING INBEGREPEN van vloerbedekking, keuken, badkamer, toilet, deuren, enz... Het GROTE VOORDEEL voor u is dat u nog zelf de materialen en afwerking kan bepalen.

Bent u benieuwd ? Wacht niet en mail ons op kortrijk@thiers.be of bel 0499/11.77.66, dan maken wij totaal vrijblijvend een afspraak op een dag en uur dat u het beste past.

Ter info : U heeft de mogelijkheid om ook een grote ondergrondse garagebox bij te kopen (individuele ondergrondse berging is verplicht bij te kopen).
 

Indeling
Badkamer
1
Berging
1
Eetkamer
1
Woonkamer
1
Keuken
1
Terras
1
Slaapkamer
2
Toilet
2
Technical
Dak
Zeer goed
Raamwerk
Zeer goed
Beglazing
Dubbele
Zeer goed
Verwarming
Aardgas
Zeer goed
Elektriciteit
Zeer goed
Loodgieter
Zeer goed
Sanitair
Zeer goed
Isolatie
Zeer goed
Keuken
Zeer goed
EPC
Zeer goed
Bewoonbare oppervlakte
139 m2
Oppervlakte terras
19.6 m2
Grondoppervlakte
159 m2
Bouwvergunning
Ja
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Verkavelingsvergunning
Neen
Recht van voorkoop
Neen
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Neen
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied