INSTAPKLARE woningen met 2 of 3 slaapkamers

In het centrum van Moorsele vindt u op de hoek van de Damberdstraat en de Sint-Janstraat 2 nieuwgebouwde INSTAPKLARE woningen + een gelijkvloerse handelsruimte met ruime woonst met 3 slaapkamers

Dit project is gelegen dichtbij alle winkels en scholen. Er is vlotte bereikbaarheid naar de snelwegen.

Het hoekperceel omhelst een gelijkvloerse kantoor- of handelsruimte van 51 m² dat is ingedeeld in een mooie ruimte met veel raampartijen, een apart toilet en kitchenette.
Op de 1ste en 2e verdieping bevindt zich de woning met ruime leefruimte, open keuken met eiland en aansluitende berging, apart toilet, een panoramisch zonneterras van 12 m² en 3 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en dubbele lavabo.

De naastliggende loten omvatten 2 woningen:

- woning 1 (lot 2)

Op het gelijkvloers bevindt zich de ruime inkomhal dat plaats biedt voor een vestiaire en fietsenberging, daarnaast is er een apart toilet, berging, leefruimte en volledig uitgeruste keuken met kookeiland.
Buiten kan men genieten op het gelijkvloers terras van +/- 12 m².

Op de 1e verdieping bevindt zich een grote 2e leefruimte met salon en bureauruimte en ruim zonneterras van +/- 8 m².

Op de 2e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een ruime badkamer met grote inloopdouche en nogmaals een apart toilet.

- woning 2 (lot 3)

Op het gelijkvloers vinden we de ruime inkomhal dat plaats biedt voor een vestiaire en fietsenberging, daarnaast bevindt zich op het gelijkvloers een apart toilet, berging, de leefruimte en de volledig uitgeruste keuken met kookeiland die samen een fijn geheel vormen.
Buiten kan men genieten op het gelijkvloers terras van +/- 17 m².

Op de 1e verdieping bevindt zich een grote 2e leefruimte met salon en bureaugedeelte en een ruim zonneterras van +/- 8 m².

Op de 2e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een ruime badkamer met grote inloopdouche en nogmaals een apart toilet.

De woning werd volledig geschilderd!

E-peil: 58 kWh/m².

Bent u nu reeds benieuwd ? Mail ons op kortrijk@thiers.be of bel 0499/11.77.66, dan maken wij totaal vrijblijvend een afspraak op een dag en uur dat u het beste past.

Pandenlijst
Referentie Type Totale oppervlakte Oppervlakte terras # slaapkamers # badkamers Prijsklasse
2014-002-lot 2 Woning 131 m2 9.95 m2 2 1 Meer info
2014-002-lot 3 Woning 145 m2 17.85 m2 2 1 € 220.000 Meer info